Met hulp kom je er wel uit

De WSNP, ook wel Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen kan je flink uit de brand helpen bij grote schulden. Het kan echter ook zo zijn dat je de schuldsanering in gaat maar hij voor aflopen hiervan beeindigd wordt. In alle gevallen kom je er het beste uit wanneer je een goede advocaat inschakelt. Je kunt er beter te vroeg mee zijn dan te laat. Wanneer je in hoger beroep wilt gaan heb je namelijk slechts 8 dagen vanaf beeindiging of afwijzing van de schuldsanering de tijd hiervoor.

WSNP advocaat

In zo’n geval kun je het best specifiek op zoek gaan naar een WSNP advocaat. Deze advocaten hebben alle kennis en ervaring op het gebied van WSNP schone lei en schuldsanering. Bij WSNP schone lei wordt na een verloop van 3 jaar je schulden kwijtgescholden. Het kan dus echter dat je na 1 jaar WSNP schone lei een beeindiging hiervan krijgt, en dan ben je weer terug bij af. Ook in zo’n geval kun je een advocaat inschakelen om in hoger beroep te treden. Samen kijken jullie naar jouw specifieke zaak en worden er gronden (redenen) ingediend waarom je in hoger beroep gaat.

Een advocaat is verplicht

Wanneer je in hoger beroep gaat is een advocaat verplicht. Je hebt hierbij ook beroepsgronden nodig. Het is dus in zo’n geval sterk aan te raden om te kiezen voor een advocaat die zich op WSNP heeft gericht. Zo weet je dat je er het sterkst voor staat en je de grootste kans van slagen hebt. Het enige wat de advocaat wil is het beste resultaat voor jou behalen. Of het nu een goedkope of dure advocaat is zou niks uit mogen maken. Het kan zelfs een pro-deo advocaat zijn waarbij de staat een gedeelte of het gehele bedrag vergoed. Zo hoef jij geen kosten te maken voor de hele rechtzaak en alles eromheen.

Published by